Welcome, Please Register or Login

Forums \ Various Discussion \ Other games \ Strange Problem With The Crew!!!

<<<12

Author Message
#11\2016-10-01 13:51

Members
2
Offline

Posts: 164


id Indonesia

2016-10-01 22:52#277145 StreetKeningston :
2016-10-01 17:48#277139 holeecrab : The Crew had some issues with AMD cards. They had that problem since The Crew was released and they haven't fixed it since. It also mean that you can't do Photo Mode properly with AMD cards c:

don't turn on your Anti Aliasing in-game, use via catalyst/AMD programs instead, i dunno will it works but i think it's worth trying.
so its nothing to worry about
my video card is ok??

there's nothing to worry about.
#12\2016-10-01 14:24

Members
2
Offline

Posts: 1558


ee Estonia

2016-10-01 20:47#277158 the best moder : I mean that Windows are being more simple without many details.It is like windows XP
oh
it opens normal

Added 41 seconds later:

2016-10-01 20:51#277159 holeecrab :
2016-10-01 22:52#277145 StreetKeningston :
2016-10-01 17:48#277139 holeecrab : The Crew had some issues with AMD cards. They had that problem since The Crew was released and they haven't fixed it since. It also mean that you can't do Photo Mode properly with AMD cards c:

don't turn on your Anti Aliasing in-game, use via catalyst/AMD programs instead, i dunno will it works but i think it's worth trying.
so its nothing to worry about
my video card is ok??


there's nothing to worry about.
oh ok thanks holeecrab
now i know :D
Roleplay stuff:
Roleplay money: 102,500GC


<<<12